Æggemad på sprød ost m. mayo & karse

opskrift

æggemad på sprød ost m. mayo og karse

1 person

 

2 skiver flødehavarti

2 æg - hårdkogte

mayonnaise (Hvis du køber din mayo, så gå efter en fuldfed uden sukker)

karse

 

sådan

Tænd din ovn på 200 g. 
Placer ost på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt det i ovnen i ca. 10 minutter. Det er vigtigt du holder øje undervejs. Osten er færdig når den begynder at blive gylden, men den må ikke få for meget.

Når osten har den rette farve, tages den ud af ovnen og køler til den er helt sprød og knasende.

Anret på en tallerken med æg, mayo, karse og et drys salt og peber.

 

TIP: Du kan gøre maden endnu mere spændende med fx. et par skiver tomat. Skal du spise retten som en kategori #0, skal du dog undlade dette.

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...