Alle opskrifter – inddelt i kategori

Det kan være svært, særligt hvis man er ny på denne livsstil, at navigere rundt i alle de forskellige opskrifter der findes rundt omkring på nettet. Derfor har jeg valgt at kategoriinddele alle mine opskrifter, for dermed at gøre det hele mere overskueligt.

Hvis du benytter opskriftskartoteket på siden, kan du se kategorier ud for hver enkelt opskrift.

Du kan også klikke på overskrifterne nedenfor, for at komme direkte til et samlet kartotek over en ønsket kategori.

 

kategori #0

Dækker over de mest strikse opskrifter – her er indholdet af kulhydrater tæt på 0. Det er den kategori man skal bevæge sig indenfor, hvis man for alvor vil rense kulhydraterne ud af kroppen.
I denne kategori er der primært æg, kød, fisk og rene fedtkilder.

 

kategori #1

Hører til i den strikse udgave af LCHF.
Opskrifterne i denne kategori er meget lave på kulhydrater, og de kulhydrater der er til stede, kommer primært fra grove grøntsager. Hvis du gerne vil have et minimum af kulhydrater og samtidig få fyldt op med sunde gode grøntsager, så skal du primært spise fra denne kategori.

 

kategori #2

Kategorien med de mindre strikse opskrifter.
Hvis du gerne vil leve mere liberalt LCHF er det denne kategori du skal bevæge dig i. Her er lidt flere kulhydrater i maden, som kommer fra blandt andet fløde, nødder/kerner og mindre grove grøntsager.

 

kategori #3

Den kategori hvor desserterne gemmer sig.
Opskrifterne er fortsat lavet udfra LCHF principper, men det er de opskrifter man kun bør anvende af og til, eller om ikke andet, i begrænsede mængder. Her kommer kulhydraterne fra fløde, mandelmel, nødder og kerner, mørk chokolade o.lign.

 

 

Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at livsstilen ikke er så firkantet. Du kan fint leve på striks LCHF, selvom du spiser fra både kategori #2 og #3. Det hele handler om mængder og det samlede daglige indtag af kulhydrater. Det vil altså sige, at du kan justere din kost efter behov. Denne kategoriinddeling er tænkt som en hjælp, men det er vigtigt at huske på, at alle er forskellige og at du skal finde din egen vej.

Smid en kommentar hvis du har spørgsmål til livsstilen - jeg hjælper med glæde ♥

 

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...