Avocadocreme

Den her ultra skønne avocadocreme, kan bruges til næsten alt. Jeg tør ikke kalde det for en guacamole, for jeg har været så dristig, at blande creme fraiche i. Men jeg tør til gengæld godt garantere, at den smager virkelig godt.

Prøv den, og brug den til en lækker tacosalat, i en burger, som dip... Slå dig løs 🙂

 

avocado  avocadocreme  

 

opskrift

avocadocreme 

 

2 stk moden avocado

1 fed hvidløg

1 spsk citronsaft

2 spsk creme fraiche 18% (eller 38%)

salt

evt. chunky salsa

 

sådan

Del avocadoer i halve, fjern sten (men gem den ene) og skrab kødet ud i en skål. 
Pres et fed hvidløg ned i skålen sammen med citronsaft. Mos avocadoerne sammen med hvidløg og citron.

Jeg kan godt lide min avocadocreme lidt grov, men hvis du ønsker den helt ens i konsistensen, kan den få en tur med stavblenderen. Når avocadoerne er most som ønsket, tilsættes creme fraiche. Smag til med salt og evt. mere citron.

 

TIP: Hvis avocadocremen skal opbevares på køl i lidt tid, kan du med fordel lægge en af stenene ned i cremen. På den måde undgår du det bliver brunt.

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *