Baconbønner med kold bearnaisedip…

Baconbønner med kold bearnaisedip…

Den ene slags bønner, der er en rigtig god idé at spise, når man lever efter LCHF-principper, er de helt almindelige grønne - Haricots Verts.
De har et netto kh. indhold på 3,8 (hvis du er i tvivl, kan du altid selv slå dine grøntsager op på Frida) og det er altså virkelig heldigt, for der findes masser af skønne ting at bruge dem til. 

Hvis du ikke allerede har kastet dig ud i bønnefritter, så bør du virkelig sætte det på menuen snarest.

Den anden dag, smed vi et lækkert stykke kød på grillen og spiste det sammen med baconbønner og en kold bearnaisedip. Det var super lækkert, og det tog ikke ret meget længere tid at lave bønnerne, end det tog at stege kødet. Nogle gange er simpelt, bare det bedste!

 

Baconbønner - LCHF  Kold bearnaisedip

 

opskrift

baconbønner

2 personer

 

600 g grønne bønner fra frost (haricots verts)

75 g bacon 

1 løg

10 g smør

1 tsk chiliflager (kan undlades) 

salt 

 

 

sådan

Bacon skæres i mindre stykker og løg hakkes groft. Smelt smør på en pande og svits bacon og løg heri, indtil det begynder at tage farve og blive gyldent.
Tilsæt de frosne bønner til panden sammen med chili og salt. Lad bønnerne stege med indtil de er tilberedte, gerne under låg.

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *