Blomkålssalat med pesto og frisk parmesan

Blomkålssalat med pesto og frisk parmesan

Nogle gange er simpelt det bedste. Den her blomkålssalat med pesto og parmesan er virkelig virkelig lækker og velsmagende og den kræver meget lidt arbejde.
Den kan bruges som tilbehør til det meste kød, og så er den super striks, sprød og frisk!

blomkålssalat m. pesto, ristede mandler og frisk parmesan

 

opskrift

blomkålssalat med pesto og parmesan

4 personer

1 blomkål

60 g mandler

frisk parmesan

Skal og saft fra 1 citron

1 portion pesto 

 

sådan

Skær blomkål i fine tynde skiver og læg det på et stort fad.
Fordel pesto i "klatter" over blomkålen og gerne ind mellem lagene.

Rist mandler på en hed pande og hak dem groft.

Fordel mandlerne over blomkålen sammen med flager af parmesan (du skal ikke være nærig her).
Drys citronskal over salaten samt en smule citronsaft.

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *