En af dem fra min top 5 liste

En af dem fra min top 5 liste

Broccoli er sundt...

Nåå, det vidste du allerede godt måske? Vidste du så også, at broccoli smager mega lækkert når det bliver bagt i ovnen med gode krydderier? Broccolifritter er virkelig et kæmpe hit. Så hvis ikke du allerede har forsøgt dig med det lækre tilbehør, så er det på høje tid.

 

På min liste over yndlingstilbehør er der også

Baconbønner

Bagte blomkålsris

Bønnefritter

Cremet spidskål m. bacon

 

Det behøver ikke være avanceret, for at være både lækkert og varieret. Ofte er det bare et spørgsmål om det rette tilbehør.

Man kan vel knap kalde det her en opskrift, men om ikke andet, så får du alligevel en lille vejledning her.

 

tilbehør  broccolifritter

 

opskrift

broccolifritter

2 personer

 

1 Broccoli

Klaret smør (rapsolie eller smagsneutral kokosolie)

Løgpulver

Salt

 

sådan

Broccolien skæres ud i "tynde" buketter og lægges i et ovnfast fad.
Drys med løgpulver og salt (vær' varsom med salt)

Læg et par spsk klaret smør i fadet, og sæt det i ovnen v. 180 grader i ca. 35 minutter.
Sørg for at åbne ovnlågen nogle gange undervejs, så dampen lukkes ud. Vend broccolien og hold øje.

Når broccolien begynder at tage farve, er de færdige. De må ikke branke

 

TIP: Smid aldrig stokken fra broccolien væk. Skær den ud i tern og put den i broccolisalaten, eller spis den som rå gnavegrønt. Det er det bedste på hele den fine grøntsag!

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *