LCHF Carbonara – Børnevenlig og striks

LCHF Carbonara – Børnevenlig og striks

Man skulle næsten tro, at Pasta Carbonara er umuligt at lave i en LCHF / Ketoudgave, da hovedingrediensen jo er alt andet end det, nemlig pasta. Jeg har prøvet mig lidt frem, med fx. spidskål, og selvom det altså også er VIRKELIG lækkert, minder det ikke på nogen måde om hverken pasta eller carbonara. Nu har jeg til gengæld knækket koden, og har fået lavet en rigtig god fake carbonara, og så er den endda striks.

Ud over at retten smager forrygende godt, så er den her udgave med cocktailpølser også super børnevenlig. Det er jo heldigvis helt op til den enkelte at vælge hvad der skal i, og jeg forestiller mig ikke at den ville blive dårlig med fx. kylling.

 

LCHF Carbonara LCHF Carbonara LCHF Carbonara

opskrift

Carbonara m. proteinpasta

2 personer

 

100 g cocktailpølser

100 g bacon i tern

1 dl piskefløde

2 dl frisk revet parmesan

Salt og peber

 

proteinpasta

4 æg

125 g friskost (phildelphia eller lign. evt. med smag)

3 spsk. HUSK (den grønne)

 

 

sådan

Tænd ovnen på 150 g varmluft.

Start med at lave din proteinpasta, ved at blende/piske æg, friskost og HUSK sammen i en skål. Fordel massen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag det i ovnen i ca. 12 minutter.
Tag pladen ud af ovnen og lad den store "pastaplade" køle lidt af inden du ruller den på langs og skærer den i passende strimler.

Bacon og cocktailpølser steges gyldent på en pande, så det er klart til at blive blandet i retten.

Læg proteinpasta i en gryde og overhæld det med kogende vand. Tænd kogepladen på medium til høj varme og hæld vandet fra igen. Tilsæt nu fløde og revet parmesan, bacon og pølser og varm det godt igennem, indtil det har en lækker og cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *