Champignonsauce

  

  

opskrift

champignonsauce

4 personer

 

500 g friske champignon

100 g bacon

1 lille løg

5 dl fløde

2 dl vand

1 spsk bouillon (evt. kalvebouillon)

 

Olie

citron

soya

salt og peber

 

sådan

Rens champignoner og del dem i halve.

Skær bacon ud i mindre tern, hak løg relativt fint og brun det hele sammen i en gryde med olie. Når bacon og løg har taget farve, tilsættes champignoner og brunes med nogle minutter.
Tilsæt vand og bouillon, og lad det koge og reducere, indtil halvedeln af vandet er fordampet.

Tilsæt nu fløde, og lad saucen reducere indtil den har den rette tykkelse. Dette kan godt tage noget tid, så hav tålmodighed.

Til sidst smages saucen til, med citronsaft, soya, salt og peber.  

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...