Garam Masala kylling i cremet spinatsauce

Garam Masala kylling i cremet spinatsauce

I en travl hverdag er det virkelig vigtigt, at det ikke skal tage 100 år at lave aftensmad. Derfor kan man hurtigt komme til at køre i den samme rille med de samme 5 retter. 

Men det er faktisk ikke nødvendigt. Der findes SÅ meget lækkert mad man kan lave, som kræver et minimum af både tid og ingredienser. 
Den her lækre garam masala kylling i cremet spinsatsauce er et rigtig godt bud på netop sådan en ret.

Det er en ret der er fyldt med smag på trods af de få ingredienser, og så er den også mild og børnevenlig.
Spis den sammen med bagte blomkålsris eller squasghetti

 

garam masala kylling   garam masala kylling  

garam masala kylling

 

opskrift

garam masala kylling i cremet spinatsauce

4-6 personer

 

600 g kyllingefilet

1 stort løg

5 dl piskefløde

3 dl revet parmesan

500 g helbladet spinat fra frost

2 spsk garam masala (plus lidt ekstra til kyllingen)

salt & peber

Olie 

 

 

sådan

Drys kyllingen med garam masala krydderi og steg dem i olie på en varm pande - ca. 3 minutter på hver side. Sæt kyllingen til side.
Hak løg og svits det i olie i en gryde, sammen med garam masala, indtil løgene begynder at tage lidt farve.

Tilsæt nu fløde, revet parmesan og spinat. Lad saucen simre indtil den et lækker og cremet, og skær imens kyllingefileterne ud i mundrette stykker.

Når saucen har den rette konsistens, tilsættes kylling. Lad retten simre i 5 minutter - smag til med salt og peber og servér.

 

TIP: Hvis du optør og presser væde fra spinaten inden den tilsættes retten, går det hurtigere når den skal simre til rette konsistens.

 

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *