Grillet spidskål m. parmesan, citron og dild

Grillet spidskål m. parmesan, citron og dild

I den her sommerhede er det svært at overskue særligt meget, i hvert fald lige på madfronten. Jeg mister fuldstændig kreativiteten i køkkenet, og samtidig har jeg kun lyst til let og enkel mad. Jeg vil dog fortsat gerne have noget nærende mad også, så det er perfekt med hurtige og sunde løsninger, der intet kræver.

Grillet spidskål er virkelig lækkert, og det perfekte grilltilbehør. Det går både til grillpølser, kylling, svin, okse osv, det er super sundt og mættende, og det kræver ingenting, af hverken tid eller evner.

Grillet spidskål er stærkt undervurderet, så snyd ikke dig selv.

 

Grillet spidskål

opskrift

grillet spidskål m. dild og parmesan

2 personer

 

1 spidskål

olivenolie

30 g friskrevet parmesan

1 lille bundt dild

0,5 citron (eller købt citronsaft)

salt og peber

 

sådan

Start med at flækker spidskålen på langs i 4 både. Pensl alle snitflader med olivenolie og placer bådene på en varm grill, med den ene snitflade nedad. Lad kålen ligge i 5-7 minutter inden det vendes, så den anden snitflade ligger ned mod grillen. Lad det grille videre i 5-7 minutter, og tag det derefter af grillen.

Pres citronsaft over kålen, drys med salt, peber og masser af friskrevet parmesan. Slut af med friskhakket dild på toppen og server.

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *