Grøn pesto med persille og basilikum

Grøn pesto med persille og basilikum

opskrift

Grøn pesto med persille og basilikum

1 portion

 

150 g mandler (eller pinjekerner)

100 g frisk parmesan (fint revet)

1 citron

2-3 dl olivenolie

1 fed hvidløg

1 bdt persille

1 bdt basilikum

 

sådan

Rist mandlerne på en hed pande og hæld dem i et højt stavblenderglas/målebæger.
Tilsæt parmesan, olivenolie, hvidløg og krydderurter. Blend det hele sammen med en stavblender og smag til med citronsaft.

Konsistensen justeres med olie indtil den er perfekt.

 

TIP: Brug de krydderurter du kan lide. Personligt kan jeg godt lide meget citron, men smag den til som du selv foretrækker.

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...