Grønkålssalat med saltmandler og frisk parmesan

Grønkålssalat med saltmandler og frisk parmesan

Den her sprøde grønkålssalat med saltmandler og frisk parmesan er simpelthen så lækker. Det er den her perfekte kombination af de forskellige ting, der gør den til noget ekstra. Der er sprøde salater, knasende salte mandler, fed ost, syrlige løg og dressing.

Der er et par ting der skal laves i forvejen (hvis altså ikke man bare køber det), så der skal forbereds lidt, men jeg lover det er SUPER nemt og selve salaten tager ingen tid at bikse sammen.

Spis salaten som en frokost alene, eller brug den som tilbehør til et stykke kød, tærte eller lignende.

 

grønkålssalat med saltmandlertærte med røget laks

opskrift

Grønkålssalat med saltmandler og frisk parmesan

 

2-3 personer

4-5 blade frisk grønkål

0,25 spidskål

6-8 cherrytomater

Syltede rødløg

1-2 håndfulde saltmandler

Frisk parmesan

3-4 spsk syrlig olie/eddike dressing

 

sådan

 

Skyl og hak grønkålen fint, snit spidskål fint og bland de to salater sammen i en skål. Hæld dressing over salaten og bland det grundigt. Bland nu saltmandler og syltede rødløg sammen med salaterne og anret på tallerkener. Halver tomaterne og anret dem fint på salten og slut af med at høvle rigelige mængder af frisk parmesan på toppen.

TIP: Til denne salat fungerer det også super godt at tilsætte en halv spsk fibersirup gold, men det er ikke et must.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *