Hjemmelavet favoritsauce

Hjemmelavet favoritsauce

Jeg er egentlig ikke særlig stor fan af Jensens Bøfhus, sådan helt overrodnet set, men til gengæld er jeg kæmpe stor fan af deres favoritsauce. Derfor blev jeg altså lidt glad, da jeg faldt over en super opskrift, jeg lynhurtigt kunne konvertere til en hjemmelavet favoritsauce LCHF udgave.

Prøv den, for eksempel sammen med et lækkert stykke grillet kylling og sprøde bønnefritter. Det vil du ikke fortryde
Se her hvordan jeg tilbereder mine bønnefritter.

 

 favoritsauce

 

opskrift

Hjemmelavet favoritsauce

4 personer

 

1 lille dåse tomatpuré

3 spsk. ketchup (sukkerfri fra LIDL)

1 spsk. mørk balsamico

2 tsk. sukrin gold

1 ½ tsk. hvidløgspulver

½ tsk. cayennepeber

2 tsk. paprika

2 tsk. karry

½ tsk. salt

1 spsk. engelsk sauce

5 dl piskefløde

 

 

sådan

Alle ingredienser, med undtagelse af fløden, blandes sammen i en gryde og bringes langsomt i kog.

fløden piskes i "pastaen" og det hele koges ind til den ønskede tykkelse.

 

BEMÆRK: Engelsk sauce er ikke LCHF, men da mængden er så lille i forhold til den samlede mængde sauce, har det en minimal betydning for indholdet af det samlede kulhydratindhold.

Jeg har fundet den oprindelige opskrift hos lav-det-selv.dk

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *