Kold bearnaisedip

Kold bearnaisedip

Der er ikke mange ting, der slår en rigtig god hjemmelavet bearnaisesauce. 

Det er ikke særlig svært at lave egentlig, men det kan alligevel godt give de fleste lidt sved på panden. Hvis du er en af dem der syntes det er lidt besværligt, så kan du glæde dig over denne opskrift på kold bearnaisedip. Det smager skønt, og så er det fuldstændig idiotsikkert at lave. 

Ud over at den kolde bearnaisedip i mange tilfælde kan erstatte den almindelige sauce, så er den også mere end almindeligt genial her til sommerens grillaftener, hvor det gerne må være lidt mere let og friskt.

 

Kold bearnaisedip - lchf

 

opskrift

kold bearnaisedip

 

100 g smør

175 g philadelphia (eller anden friskost)

2 æg

1-2 spsk beanaiseessens

2 spsk tørret estragon

 

sådan

Smelt smør i en gryde og hæld det over i et stavblenderglas. Tilsæt philadelphia til smørret og blend det godt sammen ved hjælp af en stavblender.
Når smør og ost er blandet til en ensartet masse, tilføjes æg og blendes sammen med.

Smag dippen til med bearnaiseessens og tilsæt til sidst estragon

 

NOTE: Dippen skal helst laves samme dag den skal spises, da den bliver meget fast ved for lang tid på køl. Den kan dog nemt varmes forsigtigt op.

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *