Kylling med citron og lufttørret skinke

Kylling med citron og lufttørret skinke

Kylling er altid en sikker vinder hjemme hos os, men en tørstegt kyllingefilet er altså ikke meget ved. Heldigvis er det mere end almindeligt nemt, at "peppe" det relativt kedelige kød op.

Den her udgave med citron og lufttørret skinke, er lækker og saftig, og helt ukompliceret.

 

Kylling med citron og lufttørret skinke  Kylling med citron og lufttørret skinke  

 

 

opskrift

kylling med citron og lufttørret skinke

4 personer

 

6-800 g kyllingefilet

70 g lufttørret skinke (jeg bruger Principe del friuli fra Rema1000)

1 citron (økologisk, da skrællen skal bruges)

50 g smør

Salt & peber

 

sådan

Placer kyllingefileter i et ovnfast fad. Skær smør i skiver og fordel det ovenpå kyllingen.
Riv skallen fra citronen og fordel det ligeledes på kyllingen. Drys med salt og peber.

Den lufttørrede skinke lægges ovenpå kyllingefileterne enkeltvis, så de alle er "pakket ind".

Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter ved 180 grader varmluft.

 

TIP: Servér den saftige kylling med en god favoritsauce til

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *