LCHF hotdogbrød – hotdog m. hele svineriet

LCHF hotdogbrød – hotdog m. hele svineriet

Det er nogle alvorligt småtspisende børn jeg har fået mig, men der findes nogle få ting, der kan få dem til at proppe i hovedet, som om de ikke har fået mad i ugevis. Overraskende nok er det hverken stuvet spinat eller blomkålsgratin der er på den lille liste. Til gengæld er hotdogs i meget høj kurs, og jeg er en meget sød mor når det er på menuen.

Desværre er det jo sådan, at hotdogs normalvis består primært af lyst brød, men det er der heldigvis en løsning på. Prøv de her super nemme LCHF hotdogbrød, og nyd at du ikke skal gå glip af noget som helst.
De kræver ingen specielle ingredienser, og det tager mindre end 10 minutter, fra du går i gang, til de er i ovnen.

 

 

LCHF hotdogbrød  LCHF hotdogbrød  

LCHF hotdog

opskrift

LCHF hotdogbrød

4 stk

 

4 store æg

2,5 dl pofiber (kan købes i Fakta, Bilka, Matas, Føtex og sikkert mange andre steder)

1,5 tsk bagepulver

0,5 tsk salt

60 g mayonnaise (verdens nemmeste opskrift lige her)

40 g creme fraiche 18%

sesam 

 

sådan

Slå æg ud i en skål. Tilsæt pofiber, bagepulver og salt og pisk det sammen med en gaffel.
Tilsæt herefter mayonnaise og creme fraiche, og rør massen grundigt sammen.

Fordel dejen på en bageplade (jeg bruger en form til flütes) i 4 aflange klatter, på størrelse med de almindelige store hotdogbrød.
Drys brødene med sesam, og bag dem i ca. 20 minutter ved 180 grader varmluft, eller indtil de er flotte gyldne.

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *