Når det bare skal være ekstra nemt

Når det bare skal være ekstra nemt

Vi har allesammen de der dage, hvor det hele bare skal være ekstra nemt. Det er bare virkelig ærgerligt, hvis man lader det gå ud over kvaliteten af maden. Både i forhold til smag og sundhed.

Det er nemlig slet ikke nødvendigt, at gå ned på kvalitet, fordi man har brug for at spare tid. Der findes masser af måder, hvor man kan "springe over hvor gærdet er lavest", og det er helt ok. I øvrigt er det faktisk et tåbeligt ordsprog hvis du spørger mig... Jeg mener hvem, med sin sunde fornuft i behold, nogensinde vælge at hoppe over, der hvor gærdet er højest? Det ville være direkte dumt.

Pointen er - gør det så nemt for dig selv som muligt!

Har du en af de dage, så kan du jo prøve den her lære lille anretning.

Det eneste du har behov for, er en færdig kålmix (evt. den fra Rema1000, den er virkelig god), en bøtte lækre rejer, nogle kogte æg og en god mild dressing. Den her tallerken er yderligere pimpet lidt, med sprødt bacon og syltede rødløg - Det gør det bestemt ikke dårligere, men er ikke et must. Fyld de ting på tallerkenen, du lige har lyst til.

Du kan selvfølgelig godt købe en dressing, men de er ofte fyldt med sukker. Derfor skal man lige se sig for en ekstra gang. Heldigvis er det verdens nemmeste ting, lige at blande én selv. 

 

 

 

opskrift

mild dressing m. røget paprika

 

2 dl creme fraiche 18%

1 dl mayonnaise - prøv verdens nemmeste opskrift

1 tsk røget paprika

2 tsk løgpulver

1 tsk hvidvins eddike

1 tsk sukrin gold

citronsaft

salt

 

sådan

Bland alle ingredienser i en skål. Smag til med salt og citron

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *