Minipizza – små sprøde cirkler

Minipizza – små sprøde cirkler

En minipizza er da altid et hit. Her får du opskriften på små sprøde minipizzaer, der kan bikses sammen på ganske få minutter.

Der findes et utal af LCHF pizzabunde og de fungerer fint på hver deres måde. Det lækre ved de her små minipizzaer er, at der kommer mere skorpe, og man derved får en lidt større fornemmelse af det sprøde, end hvad man normalt gør.

Prøv dem og fyld det må du har lyst til. Jeg er selv lidt glad for den salte variant med pepperoni, cocktailpølser, lufttørret skinke og frisk mozzarella.

 

minipizza  minipizza

Opskrift

Minipizza

4 stk.

 

150 g revet mozzarella

50 g philadelphia

2 æg

20 g pofiber

 

Forslag til fyld

Tomatpuré

Pepperoni

Cocktailpølser

Lufttørret skinke

Frisk mozzarella

 

Sådan

Bland ost og æg grundigt sammen i en skål. Tilsæt pofiber og rør det godt sammen.

Sæt dejen i 4 klatter på en bageplade og tryk dem flade. Bundene bages i 10 minutter ved 200 grader.
Læg fyld på bundene og bag dem færdigt i ovnen i ca. 10-12 minutter, indtil de er flotte og gyldne.

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *