Om bloggen

Velkommen til min blog, og tak for du har lyst til at læse med.

Pimp Your Perfect er en blog der primært handler om mad - LCHF mad for at være helt præcis!
Jeg elsker at lave mad, og det gør mig oprigtigt glad, når andre inspireres af de ting jeg laver. Præcis derfor valgte jeg at starte denne blog, så jeg nemmere kan dele idéer og opskrifter, med alle der skulle have interesse.

Ud over at handle om LCHF, så handler PYP også om generel sundhed. Det handler om at have en krop i balance, et stabilt blodsukker, et godt humør og en masse velvære i hele kroppen.

Måske undrer du dig lidt over navnet på bloggen, da det ikke umiddelbart har så meget med hverken LCHF eller andre former for mad at gøre. Men der er dog nogle tanker bag, trods alt.

Det betyder i bund og grund, at man altid skal forsøge at være den absolut bedste udgave af sig selv, uanset hvad det så end betyder. For hvornår er man den bedste udgave af sig selv?
I min verden, findes der ikke rigtige eller forkerte svar. Vi er alle forskellige og derfor er det også forskellige ting, der har betydning for den enkelte. Det er ikke vigtigt hvad du stræber efter, det vigtigste er, at du behandler sig selv godt, og stræber efter de ting der gør lige præcis DIG glad!

Den her blog, handler om krop og sundhed, da det er én, af de mange, ting der er vigtige for mig.

Så derfor - Pimp Your Perfect  ♥  ♥  ♥

 

 

Måske har du også lyst til at læse 

 

LCHF og vægttab

Hvad må man spise på LCHF?

Når det ikke virker

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...