Personen bag

Jeg hedder Lene og jeg kan godt lide mad...

Sådan rigtig god og velsmagende mad, som et helt almindeligt menneske kan lave, på en helt almindelig hverdag.

Det meste af mit voksne liv, har jeg brugt på at navigere rundt i alle tænkelige former for diæter og slankekure. I en evig søgen efter, at finde en tålelig måde at leve på, uden samtidig at have 15 kg ekstra på bagdelen (ja, det sætter sig altid der), har jeg forsøgt mig med alt. 

Min vægt har aldrig, siden jeg var 17 år, været stabil i mere end to måneder af gange. Den er styrtet op og ned, med korte intervaller. Jeg tør ikke tænke på hvor mange gange jeg har tabt de samme kg. Helt galt gik det, da jeg ventede mit første barn... Man kan vel sige der gik lidt kage i den, og jeg endte på en kampvægt på 110 kg.

Med lidt restriktiv kalorietælling, fik jeg relativt hurtigt skubbet min vægt ned på plads igen, og jeg besluttede mig for, at jeg ikke længere ville mishandle min krop. Men det er bare nemmere sagt end gjort, når man ikke er en af de der typer, der bare kan "lytte til deres krop". Altså alvorligt... Hvis jeg lyttede til min krop, så skulle jeg løftes ud af mit hus med en kran.

Det største vendepunkt for mig var, da jeg endelig kom til en accept af, at jeg nok altid vil have lyst til mere mad end jeg har godt af. Først da jeg accepterede det, kunne jeg for alvor begynde at arbejde med mig selv.

I sommeren 2014 stiftede jeg mit første bekendskab med LCHF / Keto og vi blev hurtigt meget gode venner. Det gode bekendskab har været skyld i en masse dejlige ting, som jeg har skrevet lidt om her - Fordele ved LCHF

Ud over min passion (tidligere besættelse) for mad, har jeg også to søde børn, verdens dejligste kæreste (som er fra, og bor i Sverige), et fuldtidsjob og noget træning, der skal passes. Præcis derfor, gør det mig så glad at vide, at det ikke behøver tage lang tid at leve godt.

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om bloggen og om mine tanker bag, kan du gøre det her - Om bloggen

♥ Lene

 

Ting du måske også lyst til at læse

Fordele ved LCHF

Vælg din vej

Hvad må man spise på LCHF?

Når det ikke virker

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...