Pizza på kyllingebund – keto

Pizza på kyllingebund – keto

Jeg ville ønske jeg kunne tage æren for, at have fået den idé at lave en pizza på kyllingebund, men det kan jeg altså ikke... Jeg er blevet inspireret af Jane Faerber fra Madbanditten.dk, og har kun justeret en smule. Det dejlige ved pizza er jo, at man kan komme præcis det fyld på, som man bedst selv kan lide.

Her får du i hvert fald det jeg næsten vil kalde den ultimative LCHF / Keto pizzabund, som altså er lavet af kylling.

Du må endelig ikke lade dig skræmme af hvor mærkeligt det lyder, for det smager altså helt forrygende godt. Bunden bliver ikke sprød, men den får en god fast konsistens som bare fungerer, samtidig med den er forholdsvis neutral i smagen.

Hvis du gerne vil have en lidt sprødere pizzabund kan jeg også anbefale de her minipizzaer.

 

 

Opskrift

Pizza på kyllingebund

2 personer

 

bund

250 g hakket kylling

1 æg

60 g revet mozzarella

1 spsk pofiber

1 tsk salt

Evt. andre krydderier

 

fyld

tomatsauce*

40 g pepperoni i tynde skiver

125 g frisk mozzarella

 

 

Sådan

Rør hakket kylling med æg, ost, salt og pofiber. Rul massen ud mellem to stykker bagepapir, så du får en fin pizzabund.
Bag bunden ved 200 grader i 15 minutter.

Når bunder er forbagt, smøres den med tomatsauce og pyntes med pepperoni og til sidst frisk mozzarella.

Bag pizzaen færdig i 10-12 minutter.

* Tomatsauce kan købes færdigt, her skal du dog være opmærksom på indholdet af kulhydrater. Jeg plejer at lave min selv med en ds hakkede tomater, hvor jeg tilsætter et fed hvidløg, 1-2 tsk sukrin gold, salt, peber og evt. lidt soya og basilikum. Så sætter jeg stavblenderen direkte ned i dåsen og blender kort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *