Pizzasnegle – LCHF / Keto

Pizzasnegle – LCHF / Keto

De her små lækre pizzasnegle er altså geniale. De bliver ved med at smage urimeligt godt, selv efter flere dage i køleskabet. De er også perfekte at fryse ned, så de kan medbringes i madpakken eller lignende.

Og nå ja, så tager det faktisk ikke særligt lang tid at lave dem 🙂

 

pizzasnegle   pizzasnegle

pizzasnegle

 

Opskrift

Pizzasnegle

10-12 stk

 

1 portion fathead

250 g frossen helbladet spinat

75 g pepperoni

1 æg

1 tsk salt

0,5 tsk løgpulver

0,5 tsk hvidløgspulver

0,5 ds tomatpuré (70 g)

 

Sådan

Spinat optøs og presses meget grundigt for vand. Pepperoni blendes til en ensartet masse og blandes i spinaten, sammen med de øvrige ingredienser.

Fatheaddejen rulles ud til en rektangel (ca. 40*15 cm) og smøres med fyldet, helt ud til kanterne.

Rul dejen sammen (gerne lidt stramt) på den korte led, og skær ud i 10-12 lige store stykker. Placer sneglene på en bageplade, og giv dem et let tryk ovenpå med en spatel.

Sneglene bages ved 180 grader i ca. 15 minutter.

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *