Pølsehorn – små strikse LCHF pølsehornshapsere

Pølsehorn – små strikse LCHF pølsehornshapsere

Jeg fik rigtig meget lyst til pølsehorn den anden dag. Nok mest fordi jeg har bagt pølsehorn et par gange med mine børn, den sidste tid, men den helt almindelige slags på hvedemel. Dem har jeg af gode grunde ikke spist af, men jeg har da haft lyst. Derfor biksede jeg lige en hurtig dej sammen den anden dag, og det endte altså alvorligt godt ud. Små sprøde, strikse og lækre pølsehornshapsere, der i øvrigt ville passe rigtig fint på et tapasbord. Det tager næsten ingen tid at lave dem og de er fint velegnede til at fryse ned.

 

pølsehorn LCHF  pølsehorn LCHF

pølsehorn LCHF  pølsehorn LCHF

 

opskrift

pølsehorn uden mel

32 stk.

 

200 g havarti

100 g rød cheddar

75 g philadelphia

2,5 dl pofiber

2 æg

1 ds tomatpuré

11 gode wienerpølser (så lavt kh. indhold som muligt)

evt. sesam

sådan

Riv havarti og cheddar, og smelt det i en gryde sammen med philadelphia. Rør rundt i det mens det smelter, indtil det er en ensartet masse. Tilsæt æg og rør det grundigt ud i massen, og slut af med pofiber. Tilsæt pofiber så det får næsten konsistens som en mørdej.

Del dejen i 4 stykker. Rul en del dej ud, mellem to stykker bagepapir, til en radius på ca. 30 cm. Del dejen med en pizzaskærer i 8 lige store trekanter, smør med et tyndt lag tomatpuré og rul pølserne ind i dejen (wienerpølserne deles i 3 stykker hver). Placer pølsehornene på en pageplade beklædt med bagepapir. De kan fint stå tæt, da de ikke hæver. Fortsæt med samme procedure med resten af dejen, gerne mens den stadig er varm/lun, da den så er mere smidig at arbejde med.

Vil du have sesam på toppen, pensel da med vand først, så de kan sidde fast.

 

Bag pølsehorn i ovnen v. 200 grader i ca. 15 minutter, eller til de er fine gyldne.

 

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *