Raita – Indisk tilbehør

Hvis du, ligesom jeg, elsker indisk mad, så kommer du ikke udenom denne skønne raita. Indisk mad er bare så urimeligt lækkert, men når man spiser det sammen med en frisk og kold raita, så løfter det altså retten til nye højder.

Jeg ved faktisk ikke helt, hvad en traditionel indisk raita indeholder, men den her er i hvert fald virkelig lækker. 

 

raita

 

opskrift

raita - indisk tilbehør

 

3 dl græsk yoghurt

2 tsk finthakket løg

2 spsk hakket frisk koriander

1 ½ tsk stødt spidskommen

1 spsk citronsaft

½ agurk

2 tomater

 

sådan

Rør yoghurten sammen med alle ingredienser, undtaget agurk og tomat.
Del agurken og skrab kernerne ud med en ske. Ligeledes skal tomaterne have fjerne kernerne.

Skær agurk og tomater i tern, og bland det sammen med yoghurten.

Smag til med citron, spidskommen og evt. et drys salt og juster mængden af agurk og tomat. Lad gerne yoghurten står på køl en halv times tid inden den serveres. Prøv den fx. sammen med den her lækre chiken tikka masala

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *