Ramsløgspesto m. pinjekerner

Ramsløgspesto m. pinjekerner

Den her vidunderlige ramsløgspesto er genial at have i køleskabet.

Der er næsten ingen grænser for hvad den kan bruges til, og da skovbundene vrimler med ramsløg lige netop nu, så er der bare ingen særlig god grund til, hvorfor man ikke lige skulle lave en portion ramsløgspesto... eller mange!

Hvis fantasien er lidt sløj, så tag lige et kig på denne skønne ret Squash m. ramsløgspesto og parmesan hvor jeg har brugt pestoen som en slags sauce. Det er også virkelig lækkert at bruge pestoen på et stykke kylling eller som fyld i en mørbrad.

 

Opskrift

Ramsløgspesto

 

150 g. pinjekerner (alternativt mandler eller solsikkefrø)

3 dl.god olivenolie

1 dl. revet parmesan

Ramsløg (ca. 30 blade skyllet grundigt)

1 stor citron (eller to små)

salt

 

Sådan

Pinjekerner ristes af på en tør, hed pande.

Alle ingredienserne hældes sammen og blendes (jeg bruger et stavblenderglas og min Bamix stavblender med multifunktionsbladet, det fungerer perfekt) til det har den rette konsistens. Smag til med en smule salt og evt. mere citronsaft. Det er meget vigtigt at der tilsættes nok syre til denne pesto, så der skal ikke holdes igen på den front.

 

Så bliver det vist ikke meget mere LCHF!

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *