Små lækre pandekager uden mel og sukker

De her små pandekager er super gode enten til morgenmad, eller til en dessert. Du kan spise dem varme, men det bliver bestemt ikke dårligere af at blive kolde. Faktisk foretrækker jeg dem selv kolde, da smagen træder mere i karakter. 

 

opskrift

Små pandekager 

ca. 10 stk

 

4 æg

4 æggehvider

150 g creme fraiche 18%

1 dl fløde

2 spsk Sukrin gold

1-2 tsk kardemomme

Revet skal af 1/2 citron

5 spsk HUSK (den grønne)

1,5 dl affedtet mandelmel

Et nip salt

Smør til stegning

 

sådan

Bland alle ingredienser i en skål og pisk det grundigt sammen. Steg pandekager i smør på en pande med medium/høj varme (diameter ca 15 cm).
TIP: når der begynder at komme små bobler/huller på overfladen, er pandekagen klar til at blive vendt.

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...