Spicy tun med broccoli og ost

Spicy tun med broccoli og ost

Nogle gange, så opstår de bedste ting når det slet ikke var meningen, og den her Spicy tun med broccoli og ost er en af de ting.

Jeg havde ærligt talt helt vildt lidt lyst til, både at handle og lave mad den anden dag, så jeg besluttede at det nok var muligt at fremtrylle et eller andet spiseligt, med de ting jeg allerede havde i fryser og køleskab. Udvalget var ikke stort, men det der kom ud af situationen smagte til gengæld virkelig dejligt - og gav lidt ild i munden.

Den her ret kan laves på mindre end 20 minutter, og så er den faktisk både sund, nærende og velsmagende. 

 

 

Opskrift

Spicy tun m. broccoli og ost

2 personer

 

500 g broccoli fra frost (eller frisk - let dampet)

1 løg

2 ds tun i vand

2 spsk finthakket Jalapenos (evt. mindre)

150 g græsk yoghurt 10% (eller creme fraiche 18%)

2 dl revet ost

Salt og peber

Olie til stegning

 

Sådan

Hak løget og brun det let på en pande med olie. Tilsæt den optøede (eller let dampede) broccoli, og lad det svitse med på panden et øjeblik.
Hæld løg og broccoli i et ildfast fad, og bland med græsk yoghurt, hakket Jalapenos, tun, salt og peber.

Drys osten over retten og gratinér i ovnen v. 250 grader i 10-15 minutter, eller indtil osten bliver fin gylden.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *