Rul en lækker frokost på 5 minutter

Rul en lækker frokost på 5 minutter

Åhhh, hvor jeg altså nyder en enkelt hjemmearbejdsdag i ny og næ. Det er ikke særligt meget jeg benytter mig af muligheden dog, for jeg elsker faktisk at være på mit kontor. Jeg sidder bare bedst og arbejder ved mit skrivebord og begge mine skærme og ud over det, så kan jeg ikke få nok af mine kollegaer.

Mit arbejde og mine kollegaer fylder mig simpelthen op med positiv energi! Hvor heldig har man lige lov at være?

Men der er, for mig, én helt særlig fordel ved at sidde derhjemme med computeren i stedet for kontoret, og det er, at jeg ikke behøver bevæge mig ud i offentligheden. Jeg behøver ikke bøvle med at ordne hår, smøre anti-age cremer ud over det hele, lægge make-up, finde tøj frem osv. Det kan være en befrielse at slippe for, bare af og til.

Min afslappethed (jo, det er et ord) blev dog, i dag, lidt forstyrret af et videomøde, men så kunne jeg da, i det mindste, nøjes med at spartle og polere den øverste fjerdedel af kroppen.

Den her fredag har været helt nede i gear, og det samme har mine kulinariske udfoldelser. Jeg begynder virkelig at savne mit køkken, men lige i dag ville det have været overflødigt. Frokosten blev en lyn-hurtig spidskålswrap med laks og philadelphia. Det eneste jeg behøvede at svine til, var faktisk en kniv!

Ja, man går meget op i opvask, når man pludselig skal undvære en opvaskemaskine. 🙂

Der er ingen regler for, hvad man kan spise til frokost når man lever efter LCHF-principperne. Det er altid nemt, at lave ekstra meget mad til aften, så der er rester til dagen efter. Så slipper man for at lave mad flere gange end højest nødvendigt og man slipper for at skulle være kreativ til frokost.

Men når man ikke er så heldig at have en lækker rest stående i køleskabet, så er det til gengæld lækkert at kunne lave en super sund, striks og smagfuld frokost, på mindre end 5 minutter.

spidskålsblade  Philadelphia  røget laks  Spidskålswrap med laks og philadelphia

 

opskrift

spidskålswrap med laks og Philadelphia

1 stk

2 store blade fra spidskål

50 g røget laks

50 g philadelphia friskost 

dild

citron

Salt og peber

 

sådan

Læg de to spidskålsblade ind over hinanden, med stilken nedad.
Fordel osten jævnt over begge blade med en kniv. Læg herefter røget laks (sørg for der er både for oven og for neden) i rullen, sammen med lidt frisk dild, salt og peber. Pres en smule citronsaft over og rul det sammen til en wrap.

Stilkene skal være i bunden. På den måde undgår du at det hele knækker i processen.

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *