Syltede rødløg uden sukker – nem opskrift

Syltede rødløg uden sukker – nem opskrift

En virkelig skøn LCHF udgave af et tilbehør der altid bør findes i dit køleskab...

Syltede rødløg uden sukker (selvfølgelig) er simpelthen et genialt tilbehør og her får du lige 3 gode grunde til, hvorfor du altid bør have et glas eller to, stående i dit køleskab

 

  1. Det smager FULDSTÆNDIGT forrygende 
  2. Det kan få selv den mest kedelige salat, til at se fin ud 
  3. Det er en nem måde at score lidt hurtige "point" på

 

Jeg indrømmer gerne, at en stor del af vores kost ofte består af en eller anden form for salat. Og selvom vi elsker salat, så kan det hurtigt blive meget ensformigt, særligt hvis man har en af de der dage, hvor fantasien er taget på tidlig weekend.

På disse dage, er det altså særlig dejligt, lige at kunne hive et glas syltede rødløg ud af køleskabet. Selv de mest kedelige, og til tider også farveløse, retter bliver pludseligt meget mere indbydende. Både i smag og udseende!

Rødløg (og løg generelt) er, med et tilgængeligt kulhydratindhold på 8, som udgangspunkt ikke helt så gode på en striks LCHF diæt. Men da det ofte indtages i mindre mængder og primært bruges som smagsforstærker i madlavningen,  ville det være en virkelig ærgerlig ting at skulle undvære.

Hvis man bruger det i større mængder, er det dog værd lige at have i baghovedet. Jeg har skrevet lidt om tilgængelige kulhydrater her

 

syltede rødløg uden sukker  Tilbehør - syltede rødløg

 

Opskrift

Syltede rødløg uden sukker

 

3 dl. eddike

2 dl. vand

150 g. sukrin gold

6-8 rødløg

Laurbærblade

Hele sorte peberkort

 

Sådan

Eddike, vand og sukrin hældes i en gryde og bringes i kog.

Rødløg skæres i både og hældes på et sylteglas sammen med ca. 10 peberkorn og 5-6 laurbærblade.

Den varme lage hældes i glasset og sættes på køl i mindst 24 timer.

 

Jeg ved faktisk ikke præcist hvor længe de kan holde, da vi plejer at spise dem forholdsvist hurtigt her i huset, men jeg ved at de stadigvæk smager forrygende efter 3 uger.

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *