Tacosalat m. krydret oksekød

Tacosalat m. krydret oksekød

Du må undvære tacoskaller, men til gengæld kan du spise den her forrygende lækre og smagfulde tacosalat lige så tosset du vil. Du kan også vælge at pakke salaten ind i et spidskålsblad, og så har du pludselig en tortilla 🙂 Ja, ok... Det er måske ikke det samme, men jeg kan garantere dig, at det smager virkelig godt alligevel.

Uanset... Her får du opskriften på tacosalat. Den kan selvfølgelig varieres præcis som du lyster, så længe du holder dig til grøntsager med lavt kh indhold. Hvis du skulle være i tvivl, som jeg ved mange er, så er majs IKKE en grøntsag. Det er korn og det er alt andet end LCHF - desværre.

 

Tacosalat LCHF

 

opskrift

tacosalat m. krydret oksekød

4 personer

 

krydret okeskød

500 g hakket oksekød

2 tsk paprika

1 tsk karry

1 tsk løgpulver

1 tsk salt

0,5 tsk peber

0,5 tsk chiliflager

0,5 spsk engels sauce (kan undlades)

1 spsk soya

0,5 dl ketchup (uden sukker)

Evt. et skvæt kalveboullion 

 

 

tilbehør

Avocadocreme

Creme fraiche 18%

Salsa (de kan findes med lavt indhold af kh)

 

 

salaten

1 iceberg salathoved (afhængig af størrelsen)

1 agurk i tern

4 store tomater i tern

200 g slikærter

2 stk peberfrugt (rød eller gul)

evt. forårsløg

 

 

sådan

Oksekød brunes grundigt i en gryde. Tilsæt alle andre ingredienser og svits det sammen med kødet. Lad det simre lidt indtil væden er fordampet, smag til.

Salaten anrettes på tallerkener sammen med kød, creme fraiche, avocadocreme og salsa.

 

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne side med andre...


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *